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Secund cuors il mars 2025: La sommeliera da carn ed il «special cut»


Muort il grond interess porscha l’uniun da dunnas VINAVON il cuors cun Laura Maissen, l’emprema sommeliera da carn dil Grischun, per la secunda gada ils 29-03-2025.


La giuvna sommeliera da carn, Laura Maissen, prepara carn sin differentas modas ruffinadas. Il «special cut» vegn mussaus aschia che tia proxima fiasta gartegia segir.


Cuntegn dil cuors: Ti taglias, cungeschas e cuschinas differents tocs carn ed emprendas co tiu toc carn vegn zarts e savurus ed il «special cut» ei suenter quei cuors buca mo pli in plaid engles. Ensemen gudin nus las bunas buccadas cun in’ aschunta caulda e salata.


Cuosts: CHF 60.–Cumpriu en ei il cuors, las degustaziuns da tut las tratgas, aschuntas e bubrondas. Per commembras dall’uniun dunnas VINAVON dat ein ina reducziun da chf 5.–


Datum/liug/temps: Sonda ils 29-03-2025, cuschina dalla casa da scola a Rabius, allas 17.00 entochen las 19.30 uras

Annunzias dad umens e dunnas entochen ils 25-03-2025 fetg bugen tier Barbara 079 304 13 34

 


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Zweiter Kurs im März 2025: Die Fleischsommelière und der «Special cut»

Wegen der grossen Nachfrage bietet die Uniun da dunnas VINAVON den Kurs mit Laura Maissen, der ersten Fleischsommelière Graubündens ein zweites Mal am 29.03.2025 an.


Die junge Fleischsommelière Laura Maissen, zeigt uns den «special cut « und andere raffiniert Zubereitungsmöglichkeiten von Fleisch. Deine nächste Einladung ist danach ein Kinderspiel.


Kursinhalt: Du schneidest, würzt und bereitest verschiedene Fleischsorten zu und erfährst wie dein Fleisch zart und saftig bleibt. Auch der «special cut» ist nach dem Kurs nicht mehr nur ein englisches Wort. Zusammen geniessen wir jedes Gericht mit einer warmen Beilage und Salat.


Kosten: CHF 60.– Inbegriffen ist der Kurs, die Degustation aller Gericht mit Beilagen und Getränken. Für Mitgliederinnen der uniun da dunnas VINAVON gibt es eine Reduktion von CHF 5.–


Datum/Ort/Zeit: Samstag 29.03.2025, Küche des Schulhauses Rabius, von 17.00 bis 19.30 Uhr

Anmeldungen von Männern und Frauen nimmt bis am 25.03.2025 gerne entgegen: Barbara 079 304 13 34



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