Sa., 26. Okt.
|Rabius
Sommeliera da carn, Laura Maissen
Fleischsommelière Laura Maissen
Datum e liug
26. Okt. 2024, 17:00 – 20:30
Rabius, Rabius, 7172 Sumvitg, Switzerland
Informaziuns
La giuvna sommeliera da carn, Laura Maissen, prepara carn sin differentas modas ruffinadas. Il «special cut» vegn mussaus aschia che tia proxima fiasta gartegia segir.
Cuntegn dil cuors
Ti taglias, cungeschas e cuschinas differents tocs carn ed emprendas co tiu toc carn vegn zarts e savurus ed il «special cut» ei suenter quei cuors buca mo pli in plaid engles. Ensemen gudin nus las bunas buccadas cun in’aschunta caulda e salata.
Cuosts
CHF 60.–
Cumpriu en ei il cuors, las degustaziuns da tut las tratgas, aschuntas e bubrondas. Per commembras dall’uniun dunnasVINAVON dat ein ina reducziun da chf 5.–
Datum/liug/temps
Sonda ils 26-10-2024, cuschina dalla casa da scola a Rabius, allas 17.00 -19.30
Annunzias dad umens e dunnas entochen ils 23-10-2024 fetg bugen tier Barbara 079 304 13 34.
Die Fleischsommelière und der «Special cut»
Die junge Fleischsommelière Laura Maissen, zeigt uns den «special cut» und andere raffiniert Zubereitungsmöglichkeiten von Fleisch. Deine nächste Einladung ist danach ein Kinderspiel.
Kursinhalt
Du schneidest, würzt und bereitest verschiedene Fleischsorten zu und erfährst wie dein Fleisch zart und saftig bleibt. Auch der «special cut» ist nach dem Kurs nicht mehr nur ein englisches Wort. Zusammen geniessen wir jedes Gericht mit einer warmen Beilage und Salat.
Kosten
CHF 60.–
Inbegriffen ist der Kurs, die Degustation aller Gericht mit Beilagen und Getränken. Für Mitgliederinnen der uniun da dunnas VINAVON gibt es eine Reduktion von CHF 5.–
Datum/Ort/Zeit
Samstag 26.10.2024, Küche des Schulhauses Rabius, von 17.00–19.30
Anmeldungen von Männern und Frauen nimmt bis am 23.10.2024 gerne entgegen: Barbara 079 304 13 34